.

Pyetjet e bëra më shpesh

Ju lutemi lexoni FAQ tonë përpara se të na dërgoni një mesazh.

A është e përfshirë në çmim tarifa e transportit?

Tarifa nuk është e përfshirë në çmim

Cilat mënyra pagese pranohen në Dyqanin Online?

Pagesa në momentin e dorëzimit të produktit.

Sa kohë do të zgjasë dorëzimi?

Porosia procesohet direkt.

Sa e sigurt është blerja në Dyqanin Online? A mbrohen të dhënat e mia?

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, të mbështesin përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe interneti, dhe për qëllime të tjera të përshkruara në privacy policy tonë.

Çfarë ndodh saktësisht pas porositjes?

Ju do të kontaktoheni nga stafi jonë për të konfirmuar porosinë.

A mund të marr një faturë për porosinë time?

Një email me faturën tuaj do t’iu mbërrijë ne emailin tuaj të vendosur në momentin që keni kryer porosinë dhe gjithashtu në momentin e dorëzimit të produktit.

Na dërgo një email

Vendosni të dhënat e sakta, në mënyrë që të bëheni pjesë e promocioneve tona.

[contact-form-7 id=”12″]