[dflip id=”24420″ type=”thumb” ][/dflip]

Original 4in1

KARRIGE E LARTE
 • Mosha e përdorimit: nga 0 deri në 15 kg. (36 muaj)
 • Dizajn modern 5 lartësi, falë këmbëve të rregullueshme
 • 3 pozicione të mbështetëses
 • Mbështetëse këmbësh e rregullueshme me 2 pozicione
 • Dy tabaka të lëvizshme Selia rrotullohet me 45°,
 • për t’i bërë gjërat më të lehta për prindërit gjatë vakteve,
 • për shembull
 • Mbulesë prej lëkure artificiale
 • Parzmore sigurie me 5 pika Mund të pastrohet me sfungjer
SENDILJA PER FEMIJE

Mosha e përdorimit: nga 0 deri në 9 kg.

 • Mbështetëse e rregullueshme me 2 pozicione Mbulesa prej lëkure artificiale
 • Jastëk i butë me futje pambuku
 • Shirit lodrash me zhurma dhe lodra të lëvizshme (OPSIONAL)
 • Parzmore sigurie me 5 pika
 • Lehtë për t’u pastruar me një sfungjer
SEDILJA PËRSHTIRËSE

Mosha e përdorimit: nga 6 muaj deri në 15 kg.

 • Sistemi universal për fiksimin në sedilje duke përdorur një grup rripash të rregullueshëm
 • 4 lartësi (0-18 cm.)
 • 2 tabaka të bollshme të lëvizshme dhe të lara Sedilje në formë anatomike me mbushje të butë parzmore sigurie me 5 pika
 • Baza me tapa gome që nuk rrëshqasin
 • Ai ndjek rritjen e foshnjës: ideale si një karrige udhëtimi me një tabaka të bollshme për të vegjlit dhe si një vend përforcues pa tabaka për fëmijët më të mëdhenj që duan të ulen në tryezë me prindërit e tyre
 • Lehtë për t’u pastruar me një sfungjer të palosshëm ultra-kompakt